Mitsubishi 4WD Club

Nachtrit 16-17 november Bladel

Dit jaar hebben we na een jaar van afwezigheid weer een rit in de omgeving van Bladel gereden.
14 auto’s hebben zich aangemeld om aan de rit deel te nemen.
Een deel van de leden heeft zoals inmiddels een traditie is, een kamer gereserveerd om na de rit niet naar huis te hoeven rijden.
De meeste slapers waren al vroeg in de Tipmast om te dineren, om 19.00 uur was iedereen aanwezig om aan de rit te beginnen.
Voordat Leo een verhaal kon houden over de rit en de bijbehorende vragen werd hij door de voorzitter verrast, met een bos bloemen voor Jolanda en een diner bon voor Leo. Dit voor de jarenlange inzet als evenementen hoofd. Leo was duidelijk verrast en dankte de leden voor het vertrouwen en het cadeau.
Nadat er tekst en uitleg over de rit was gegeven konden de leden uiteindelijk rond 20.00 uur vertrekken.
Ongeveer op de helft van de rit hadden Piet, Marijke, Jolanda en Leo een tent opgebouwd om de leden te verwennen met een broodje warme worst. Na het broodje moesten de leden bij Piet een vraag beantwoorden en met een aan de auto gehangen spijker deze boven een ringenbord rijden. Hoe dichter bij het midden, hoe meer punten.
De meeste leden hadden nog al moeite gehad met het vinden van de juiste paadjes, in het donker is toch alles anders. Rond middernacht hadden de leden de tussenstop weer verlaten om aan het laatste deel van de rit beginnen. Rond 1.00 uur was iedereen weer binnen. Als verrassing had Leo weer een mooi vragenlijstje over de rit en nog een aantal algemene vragen. Tijdens het zoeken naar antwoorden kregen de leden een consumptie en een hapje van de club aangeboden.
Rond twee uur werd de uitslag bekend gemaakt, duidelijk was wel de Sylvia van Paul als VVV medewerker de meeste vragen goed had.
Op de 3de plaats is Wilco geëindigd.
Op de 2de plaats Jens en op de 1ste plaats Paul.
Na de prijsuitreiking wordt iedereen bedankt voor zijn of haar aanwezigheid en een goede reis naar huis gewenst. De slapers borrelen nog tot in de late uurtjes door…

Wie is online

We hebben 147 gasten en geen leden online

Facebook Image