Mitsubishi 4WD Club

De avond valt en iedereen zat bij de clubtent om via de beamer van Frank de verrichtingen van Douwe Bob te volgen. Kampvuur, drankje, hapje en iedereen had weer een gezellige avond.

De zondag staat zoals altijd in het teken van een bolletje pijltje rit waarbij een twintigtal foto's uit de omgeving gevonden moesten worden, daardoor was de snelheid laag en werd er niet in een treintje gereden, ik heb maar drie mede clubleden gezien tijdens de rit. De rit voerde door ZeeuwsVlaanderen en België, alwaar we bij de kerncentrale het bijna verlaten dorp Doel aandeden. Dit heeft een diepe indruk achter gelaten, zeker bij de kinderen.

De avond stond weer in het teken van de Amerikaanse BBQ en het bleef nog lang onrustig.

De maandag werd gevuld door trials rijden op het aangelegde terrein welk zoals altijd weer door de evenementen commissie werden uitgezet. Altijd weer een uitdaging maar wel zo dat schade vermeden word. Eigenlijk jammer dat er niet meer Mitsubishi 4WD rijders zijn die dit eens willen proberen. Om 16.00 uur was de uitslag bekend en de dank woorden uitgesproken, resultaat, we werden 4de. Ondanks de wat mindere temperatuur weer een zeer geslaagd weekend.

Zoals in de algemene leden vergadering die de zaterdagochtend werd gehouden willen we alle leden een keer aan het woord krijgen door een verslag te schrijven en een stukje over jezelf erbij te plaatsen, zoals (vroeger) in het papieren tijdperk in het clubblad stond als "het stuur van".

Ik weet dat ik er nog een aantal bewaard heb maar kon ze zo snel niet vinden, het moet zoiets geweest zijn.

 
Richard van Kol

 

Wie is online

We hebben 161 gasten en geen leden online

Facebook Image